2017

cu reduceri

Acelereaza PC Cum sa desfragmentam hard disck HDD

UltimateDefrag
De multe ori am auzit de cuvântul "Defragmentare" sau "defragging unitatea hard disk" este un termen de informaţii care defineşte procesul prin care fişierele sunt dispuse pe un disc, astfel încât fiecare rămâne într-o zonă învecinată şi mici spaţii între ei. În alte cuvinte , atunci când ne ştergem şi suprascrie fişierele noi in HDD ele tind să nu fie în zonele învecinate, precum şi un fişier poate fi "inpartit" în mai multe bucati de-a lungul disc şi încetineşte procesul de lucru, de aceasta cu desfragmentarea eliminam acele spaţii în Disco.
Există multe programe bune gratuite care realizaza deframentarea, si Windows are un instrument care face acest lucru "nativ", şi este instalat in sistem de operare, am ales doua software gratuite pentru defragmentarea discul nostru.

UltimateeDefrag această aplicaţie îmbunătăţeşte performanţa hard disk-ului, prin plasarea de fişier inteligent poate muta fişierele cele mai utilizate sau necesita mai multe resurse pentru zonele de viteza de acces mai rapid îmbunătăţirea accesului la acestea şi, prin urmare de performanţa.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc