2017

cu reduceri

Inregistreaza muzica online cu Winamp

Pentru a reusi sa inregistram muzica de la radio online pe care o ascultam cu ajutorul Winamp avem nevoie de un mic plug StreamRipper. Este simplu de utilizat, cand începe să sune la radio online pe winamp trebuie să actionezi butonul ''Start'' si începe înregistrarea. Plug-ul are mai multe opţiuni de configurare, este compatibil cu toate versiunile de Winamp şi dupa instalare va fi vizibil în bara de activităţi, lângă ceas de unde il putem activa.

Calitatea de înregistrare este foarte buna, plug-ul se activeaza o data cu Winamp, deşi poate fi, de asemenea, configurate pentru a fi activat şi manual.

Descarca gratis StreamRipper

3 comentarios:

  1. I-mi aduc aminte cu nostalgie de vremea cand cautam muzica cu Winamp'ul insa am descoperit relativ intamplator Audio Recorderul oferit de Cnet,un utilitar gratuit cu interfata intuitiva,ce poate inregistra orice activitate audio derulata pe PC,deci Microfon,Trilu,Youtube,in format mp3,oog,wma sau wav cu posibilitate de selectare a gradului de comprimare.In rest toate cele bune si Hristos a'nviat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat a inviata, cristescuneamt, interesanta descoperirea ta, il voi verifica si eu. Multumesc pentru vizita si te mai astept pe aici.

    RăspundețiȘtergere

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc