2017

cu reduceri

Preturi promotionale la camere de supraveghere


Aproape oriunde mergem, in magazine sau mall-uri, pe strada sau in parcuri, peste tot vedem camere de supraveghere. Chiar daca unele persoane se simt inconfortabil datorita faptului ca se considera monitorizate, camerele de supraveghere si-au demonstrat eficienta si utilitatea in extrem de multe cazuri.
Datorita camerelor de supraveghere montate in magazine a scazut numarul de furturi, iar in cazul in care faptele au fost totusi comise, imaginile inregistrate de camerele de supraveghere au ajutat organele de specialitate sa identifice si sa aresteze faptasii. De asemenea, actele de vandalism comise de anumite persoane, distrugerile de bunuri din spatiile publice ce sunt monitorizate cu camere de supraveghere au fost inregistrate, iar datorita imaginilor captate de aceste camere, faptasii au putut fi identificati, retinuti si pedepsiti. Asadar, montarea de camere de supraveghere reprezinta o metoda foarte buna de prevenire a anumitor infractiuni sau instrumente pretioase pentru tragerea la raspundere a infractorilor.

security-solution.ro pune la dispozitia clientilor sai, indiferent daca sunt persoane fizice sau persoane juridice, o gama foarte variata de camere de supraveghere si sisteme de monitorizare. Puteti alege unul sau mai multe dintre produsele comercializate pe site, in functie de destinatia pe care doriti sa le-o acordati. Aveti la dispozitie camere de supraveghere mai discrete, a caror pozitie poate fi camuflata sua cemere de supraveghere de dimensiuni mari, care atrag atentia asupra lor si sunt folosite mai ales pentru descurajarea rau facatorilor. Unele dintre modelele de camere de supraveghere comercializate de catre security-solution.ro sunt special concepute pentru a fi montate la exterior, altele sunt concepute pentru montajul in interior. De asemenea, pentru a putea monitoriza zonele in care gradul de iluminare este redus sau pe timp de noapte, puteti opta pentru modelele de camere dotate cu infra rosu, care vor capta si stoca imaginile chiar si in aceste conditii.
In aceasta perioada, daca achizitionati camere de supraveghre de la security-solution.ro, beneficiati de o reducere de zece procente din pretul afisat pe site, in cadrul unei promotii speciale. In plus, produsele comandate pe site va vor fi livrate in cael mai scurt timp si gratuit, daca suma comenzii dumneavoastra depaseste pragul de 100 de lei.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc