2017

cu reduceri

De ce sunt rafturile metalice atat de eficiente pentru depozitare

In orice domeniu de activitate, dupa o anumita perioada, apare nevoia de a organiza si a depozita mai eficient obiectele ce se acumuleaza in timp. In permanenta cumparam bunuri, obiecte, marfuri, etc, iar volumul acestora este in permanenta in crestere, pe cand spatiul disponibil ramane acelasi. Una dintre cele mai eficiente solutii de stocare a tuturor obiectelor sau marfurilor o reprezinta utilizarea de rafturi metalice. In functie de bugetul disponibil, puteti opta pentru rafturi metalice noi sau second hand.

Insa de ce sunt rafturile metalice atat de eficiente? Ei bine, exista mai multe explicatii! In primul rand sunt foarte versatile si permit o foarte mare varietate de asamblare si etajare, reusind sa se adapteze extrem de usor la orice tip si forma de spatiu disponibil. Datorita faptului ca acestea pot fi suprapuse pana la nivelul tavanului veti reusi sa folositi la maxim spatiul din partea superioara a incaperilor, ce ramanea de obicei neutilizat. Un alt motiv pentru care se recomanda folosirea rafturilor metalice este ca acestea sunt extrem de usor de montat si pot fi oricand demontate si mutate, cu minim efort, mai ales daca alegeti sa folositi si structura de sustinere metalica. Aceasta permite montarea si etajarea rafturilor intr-o foarte mare varietate de pozitii, rafturile putand avea aceeasi distanta intre ele sau fiind reglate pe inaltimi diferite, in functie de itemii pe care doriti sa ii depozitati. Se pot chiar monta astfel incat sa existe culoare de trecere intre ele, ceea ce permite rapid accesul la orice obiect depozitat. In acelasi timp, rafturile metalice nu necesita operatiuni speciale de intretinere (cel mult schimbarea culorii prin aplicarea unei vopsele) si se curata usor.

Daca decideti sa achizitionati rafturi metalice pentru depozitul, magazinul sau locuinta dumneavoastra, este indicat sa apelati la serviciile oferite de catre o firma specializata. Store Expert va ofera o gama foarte variata de rafturi (rafturi metalice portpalet, rafturi cantilever, rafturi mezzanine, rafturi mobile, rafturi cu polita, rafturi pentru anvelope sau platforme de depozitare, drive-in, transpalete, etc.) ce pot fi executate la comanda si personalizate, iar in acelasi timp beneficiati si de consultanta gratuita pentru alegerea celui mai bun sistem de rafturi pentru nevoile dumneavoastra.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc