2017

cu reduceri

Alegerea anvelopelor perfecte de vara

Anvelopele sunt o parte foarte importanta a masinii mai ales ca acestea sunt singurele puncte de contact cu carosabilul iar in unele situatii, siguranta pasagerilor dar si al celorlalti patrticipanti ai traficului, depinde foarte mult de acestea.

S-a terminat sezonul rece iar daca pana acum nu ai reusit sa echipezi masina cu anvelopele de vara si esti in cautare, Auto Soft vine cu oferta perfecta cu promotie Goodyear vara, pentru toate buzunarele si caucuri de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi de pe piata.

Banuiesc ca nimanui nu ii place sa iroseasca banii, iar echiparea masinii cu anvelopele potrivite fiecarui sezon este esentiala si poate aduce economii daca sunt utilizate corespunzator.

In timp ce iarna anvelopele indura zapada, gheata si temperaturi scazute, vara cand conditiile sunt complet diferite: asfalt incins, uscat sau umed, cauciucurile speciale pentru iarna daca sunt utilizate isi pierd proprietatile si de deterioreaza mult mai repede sau pot ajunge inutilizabile pentru ca pot aparea galme care sunt iremediabile.

Anvelopele de vara sunt cunoscute drept anvelope de performanta si sunt recomandate atunci cand temperaturile trec constant de +7 grade Celsius, adica din primavara pana in toamna. Acestea reprezinta cea mai buna solutie pentru o tractiune superioara in cele trei sezoane.

Aceste anvelope ofera masinii o tractiune si o aderent mult mai buna, deoarece sunt concepute pentru a fi rigide si rezistente la temperaturile ridicate.

Cercetatorii din domeniul materialelor pentru pneuri au petrecut ani in sir studiind compozitia perfecta pentru anvelope sigure. Asa au luat nastere cauciucurile de vara rezistenta la uzura, cu un zgomot redus in mers si cu aderenta buna atat pe carosabil uscat, cat si pe asfaltul umed.

Concluzia este ca intr-o tara cu un climat precum al Romaniei, cu multa ploaie caldura si umezeala pe timpul vreii, unde temperaturile asfaltului ajung si chiar trec peste 60 de grade, este esentiala folosirea cauciucurilor de vara.

0 comentarios:

Trimiteți un comentariu

Bine ai venit!
In continuare poti lasa mesajul tau.

Multumesc